?ntrebarea era o ironie. Sunt perfect con?tient c? ?i cu 250 de FPS-uri eram mul?umit, posibil ?i cu 150.
Realizez c? un Ryzen 3600 (sau un i5) cu un GPU GTX 1060 de 500 de lei (second) ajunge ptr a juca CS satisf?c?tor.
Referitor la opinii, le prefer pe cele avizate. Uite, nu recomand un mouse pe care nu l-am testat, la fel nu recomand un restaurant ?n care nu am mancat.
Pot accepta opinii despre PC-ul meu, dar avizate.
Cand lumea spune c? mediile de stocare sunt de rahat, e o generalizare aiurea. C? am dou? ssd-uri mai vechi ?i destul de mici? C? de cele dou? 970 Evo Plus nu po?i spune c? sunt de rahat. Alea chiar sunt considerate printre cele mai rapide la ora actual?.
C? am monitor de 1080p ?i e rahat, c? ar trebui s? am minim 1440p, asta iar e o opinie de rahat. De unde ?tie lumea ce prefer ?i ce ar trebui s? am?
Am avut ?i monitor de 1440p ?i l-am vandut, nu-mi pl?cea c? ?n Far Cry New Down sc?deau FPS-urile ?i sub 100 uneori, iar o alt? problem? const? ?n faptul c? monitoarele cu rezolu?ie mare sunt ?n majoritatea cazurilor ?i mari. Ptr mine 24 e ideal, deja 27 e prea mare ?i incomod. ?in monitorul pe birou, iar dac? e mare (?i am avut 4k de 32) trebuie s?-mi mi?c capul ?n toate direc?iile.
Sunt foarte pu?in activ pe forum, de asta nici nu puteam posta mai mult de 5 comment-uri pe zi, intru s? m? uit la meciurile celor de la FAZE ?i NAVI.
De ce m? uit la meciuri? Fosta prieten? era juc?tor de CS (nu ?n Romania; uite un motiv ptr care joc CS cu rezolu?ie mic?, am ?nv??at de la ea s? joc - culmea! -) ?i obi?nuiam s? ne uit?m la meciuri ?mpreun? (eu nefiind pasionat de acest joc pan? s? o cunosc, chiar nu am jucat CS GO ?nainte), iar dup? ce ne-am desp?r?it am r?mas fan FAZE ?i s1mple. Am intrat zilele trecute strict ptr meciuri ?i am v?zut o ton? de p?reri "avizate" despre hardware-ul bun ptr CS GO (de fapt certitudini aruncate cu non?alan?? de oameni care nu au testat fa?? ?n fa?? acel harware, repet, am avut pe birou ?i Ryzen 2600x ?i 3900x).
Am 6 PC-uri (din care cinci la firm?), pe lang? fabrica de lichide ptr ?ig?ri electronice de?in cu un asociat ?i un mic atelier ?n care se fabric? drone sportive (folosim ?i imprimant? 3d). A?a c? am v?zut destul hardware ?n via?a mea ?i efectiv acea ?ntrebare e pus? ?n b?taie de joc!
M? po?i acuza c? am vrut s?-mi bat joc de unii useri pe aici ?i a?a e, asta am vrut!
Scuze ptr deranj ?i ??i doresc o sear? fain?!
2020-02-11 22:49